Това заяви пред NovaNews бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев. Повод за

...
Това заяви пред NovaNews бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев. Повод за
Коментари Харесай

Анализатор: Посещението на Путин в “анексираните” украински територии е знак за хода на войната

Това съобщи пред NovaNews някогашният зам.-външен министър Милен Керемедчиев.

 

Повод за коментара му е визитата на съветския президент Владимир Путин в самопровъзгласилите се за републики ДНР, ЛНР, както и в Херсонска и Запорожка области. Преди месеци точно там бе извършен референдум за присъединението на тези украински територии към Руската федерация. Според резултатите болшинството е според с желанията на Кремъл, само че се счита, че те са били манипулирани, а огромна част от популацията - взело участие в гласуването по насила. 

 

Според Милен Керемедчиев сега съветското нахлуване ще спре и боевете ще се съсредоточат точно там. 

 

“Посещението на Путин в следени от Русия украински райони е знак, че Русия очевидно ще спре своето нахлуване и ще се концентрира върху териториите Донецка, Луганска и Запорожието, които признава, и ще причисли към своята територия. От тук нататък следва сюжетът Крим – защита непременно, по всевъзможен начин на територия, която тя счита за своя. Виждаме, че украинските сили натрупат много войска, техника. От друга страна Русия построява към този момент трета линия окопи и уреди на източния бряг на Днепър ”, уточни Керемедчиев. 

 

Относно митингите на зърнопроизводителите с настояването да спре вноса на украинско зърно, той сподели, че сме в леко “разкрачена обстановка ”. 

 

“Този отрасъл е един от най-субсидираният в земеделието, освен с национални, само че и с европейски дотации. Много постоянно тези средства се употребяват не за помощ на самите производители, а по-точно в областта на първокласния живот ”, сподели Керемедчиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР